Про регіональний конкурс «Благодійне Запоріжжя» говорили в етері програми «Акценти» 16 Лютого 2024 11:43

На минулому тижні ми оголосили регіональний конкурс «Благодійне Запоріжжя-2023». Наші регіональні партнери з Благодійного фонду «Карітас Запоріжжя» вже активно працюють над популяризацією конкурсу в області та закликають благодійників подавати заявки на конкурс.

В етері програми «Акценти» телеканалу МТМ Запоріжжя фасилітатор по роботі з громадами Благодійного фонду «Карітас Запоріжжя» Юрій Вдовцов розповів про регіональний етап конкурсу: як заповнювати заявку, хто може брати участь у конкурсі та закликав благодійників та волонтерів Запорізької області подавати заявки на конкурс.

По закінченню прийому заявок  Національна експертна рада конкурсу окремо визначить переможців у Запорізькій області. Вшанування відзнакою «Ангел добра» і дипломами відбудеться двічі: на урочистій церемонії «Благодійне Запоріжжя -2023» у м. Запоріжжя (регіональний етап конкурсу) та на головній церемонії «Благодійна Україна – 2023» у м. Києві.

Нагадуємо, що прийом заявок на конкурс триває до 30 квітня 2024 року.

Благодійний фонд «Карітас Запоріжжя» – багаторічний регіональний партнер Асоціації благодійників України у проведенні регіонального конкурсу «Благодійне Запоріжжя».

Чекаємо на заявки від благодійників та доброчинців Запорізької області. Детальніше про регіональний конкурс «Благодійне Запоріжжя» за лінком: https://blagoukraine.org/news/zaporizhzhya_2023-2108.html

Завантажити заявку.