Під егідою Асоціації благодійників України пройде Національний форум «Добро починається з тебе» 17 Травня 2012 11:04

22 травня 2012 року в Києві у Міському будинку вчителя (вул. Володимирська, 57) у Києві відбудеться Національний форум «Добро починається з тебе». Цього року захід проходить під егідою Асоціації благодійників України.

Мета форуму – формування ефективного механізму відродження традицій благодійності в Україні, стимулювання розвитку дитячих і молодіжних благодійних ініціатив.

Форум «Добро починається з тебе» проводиться вже вп’яте. Його головне завдання – презентація кращого досвіду дитячої та молодіжної благодійної діяльності в Україні, формування стратегії та конкретних механізмів підтримки й популяризації дитячих та молодіжних благодійних ініціатив, виховання у дітей та молоді потреби й навичок благодійної діяльності, стимулювання соціально-активної учнівської і студентської молоді.

У форумі візьмуть участь близько 100 представників дитячих і молодіжних колективів, громадських і благодійних організацій, соціально відповідального бізнесу. Вони презентуватимуть свої благодійні програми і проекти, обмінюватимуться ідеями та досвідом, обговорюватимуть шляхи підтримки дитячих і молодіжних ініціатив.

Окрім цього, у рамках форуму відбудеться нагородження переможців і лауреатів 5-го Всеукраїнського конкурсу дитячих благодійних проектів «Добро починається з тебе», який проводить Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000», а також вручення почесної відзнаки Асоціації благодійників України «Сяйво добра».

Початок форуму – о 10:00.

Докладніша інформація за телефоном (044) 537-12-80.