Фонд братів Кличків запрошує дітей до літнього освітнього табору «Майстерня успіху» 17 Травня 2012 15:29

Фонд братів Кличків відкриває літній освітній табір «Майстерня успіху», який дає дітям можливість реалізувати свої мрії та розкрити таланти.

Усі бажаючі хлопчики і дівчата віком 11-15 років можуть взяти участь у конкурсі, розповісти про свої таланти і потрапити до «Майстерні успіху».

Учасники конкурсу мають до 15 червня 2012 року заповнити он-лайн анкету на промо-сайті конкурсу http://klichkofund.org/maisternya/. До анкети додати фото, відео, аудіо або текстові матеріали, що висвітлюють будь-який талант дитини. Також до анкети можна додати копії документів, які посвідчують досягнення дитини: грамоти, рекомендаційні листи, інші нагороди. Другий варіант – надіслати усі матеріали на конкурс (тексти, аудіо, фото або відео) разом із заявкою на адресу організатора: «Фонд братів Кличків», п/с 140, Київ, 01019.

Заявка має включати наступну інформацію: прізвище та ім’я дитини, дата народження, адреса проживання, місто (село, селище, район) проживання, область, електронна адреса, ПІБ законного представника Учасника конкурсу (повністю!), його номер телефону, коротку інформацію про талант та досягнення дитини.

Критерії оцінки заявок:

  • відповідність умовам конкурсу;
  • корисність таланту для суспільства;
  • якість виконання конкурсної роботи.

Перевага надаватиметься дітям з малозабезпечених, багатодітних або неповних сімей. Статус дитини має бути підтверджений відповідними документами.

Підсумки конкурсу будуть підведені 25 червня 2012 року та оприлюднені на офіційному сайті Фонду братів Кличків. 200 найталановитіших підлітків стануть учасниками програми літнього освітнього табору «Майстерня успіху». Програма буде реалізована на території літнього оздоровчого табору «Лідер» (Пуща-Водиця) з 9 по 23 серпня 2012 року.

Концепція табору передбачає використання унікальної виховної методики, що об’єднує дітей у спільній справі для розкриття їх творчих талантів. Діти за інтересами зберуться в команди та протягом трьох тижнів навчатимуться в студіях кіно, фотомистецтва, ЗМІ, винаходів, естради, спорту, стратегій.

Докладніша інформація – Фонд братів Кличків