У Севастополі відбулася благодійна акція «Зроби дитину щасливою» 4 Липня 2012 16:31

2 липня біля будинку Матроського клубу відбулася благодійна акція «Зроби дитину щасливою», головна мета якої – допомога дитятам-сиротам. Організатори заходу – три волонтери, які тільки недавно зайнялися добродійністю.

За словами головного ініціатора акції Ірини Дьяченко, ідея проведення таких зустрічей виникла спонтанно.

«Усе почалося з того, що до дня захисту дітей ми вирішили влаштувати свято для тих, хто найбільше цього потребує – малятам із севастопольських притулків», – розповіла Ірина Дьяченко.

Своєю ідеєю молоді волонтери поділилися в соціальних мережах. Незабаром відбулася перша благодійна зустріч, на яку прийшли небайдужі севастопольці. Вони принесли іграшки, одяг і канцтовари, які група волонтерів відвезла в «Будинок малятка».

«А потім ми подумали, чому б не влаштовувати такі акції щомісяця. І ось, сьогодні, відбулася друга така зустріч. Шкода тільки, що народу прийшло зовсім небагато. Але ми не будемо зупинятися, наша мета – працювати над залученням добровольців. Сподіваюся, наступного разу бажаючих буде більше», – поділилася з журналістами ІА «Факти» волонтер Ірина.

На завершення благодійної акції волонтери вирушили розвозити зібрані речі в дитячі будинки. Вони дуже сподіваються, що завдяки таким, здавалося б, незначним жестам, чиєсь життя стане щасливішим і радіснішим.

Джерело: Факти.інфо – Новини Севастополя