Житомирські осередки українських товариств глухих та сліпих отримали медикаменти 1 Серпня 2012 11:25

Понад сто упаковок медикаментів різного призначення було передано благодійним фондом «Людяність» до житомирських осередків українських товариств глухих та сліпих. Особливо доречною ця допомога була для нещодавно відкритого медичного пункту при учбово-виробничому підприємстві УТОС.

Вже не вперше благодійний фонд «Людяність» надає допомогу медикаментами житомирським товариствам глухих та сліпих. Юрій Журбенко, голова благодійного фонду «Людяність»:

– Благодійний фонд «Людяність» вже п’ятнадцять років працює із цією категорією інвалідів та пенсіонерів. Головна проблема всіх інвалідів-пенсіонерів сьогодні – це ліки. Нам через спонсорів вдається їх знаходити.

Лідія Збунь, голова профспілки Житомирського учбово-виробничого підприємства УТОС:

– Не тільки ті, що працюють, а й ті, хто проживає поруч, пенсіонери, приходять сюди поміряти тиск, і щоб їм рецепт прочитали, проконсультуватися. Ми дуже вдячні за те, що за допомогою всіх небайдужих людей нам дозволили мати на підприємстві медсестру.

Працівник медпункту зазначає, що ліки, які надійшли, мають достатній термін придатності, щоб бути застосованими. Особливо актуальними у осінній період будуть ліки від застуди.

За матеріалами ЖОДТРК