Фонд братів Кличків відкрив «Майстерню успіху» 9 Серпня 2012 16:46

З 9 по 23 серпня 2012 року на території оздоровчого табору «Лідер» (Київ, Пуща-Водиця, вул. Юнкерова 16) триває Літній освітній табір «Майстерня успіху», який другий рік поспіль організовує благодійна організація «Фонд братів Кличків».

Протягом двох тижнів 183 підлітки з різних регіонів України оздоровлюватимуться та навчатимуться за унікальною програмою, що базується на поєднанні активного відпочинку та розвитку ключових життєвих навичок у дітей.

Програма табору спрямована на сприяння соціалізації підлітків, формування у них активної життєвої позиції, віри у власні сили, готовності допомогти ближньому.

Планується, що учасники будуть займатися в шести студіях – засоби масової комунікації, фото- та кіномистецтво, винаходи, спорт, естрада, стратегії, – залежно від їх здібностей та побажань.

Цього року кількість бажаючих потрапити в табір виявилася рекордною. На конкурс за право участі в таборі відгукнулися майже 1200 дітей з усіх куточків України. Найактивнішими були школярі з Київської, Дніпропетровської, Донецької та Закарпатської областей.

13 серпня 2012 року Літній освітній табір «Майстерня успіху» відвідає Олімпійський чемпіон та співзасновник Фонду – Володимир Кличко.

Джерело: Фонд братів Кличків