У Миколаєві приготують величезну благодійну піцу у формі карти України 23 Серпня 2012 15:20

Благодійна організація «Ми Поруч», за підтримки «Центру Соціальних Програм» і Арт-Кафе «Грифель», за участі майстрів-рукотворців запрошує всіх жителів і гостей Миколаєва на традиційний 14-й благодійний ярмарок «Благодійністьв обмін на сувеніри».

У п’ятницю, суботу і неділю, 24-26 серпня, з 11:00 до 19:00 у Миколаєві на вул. Радянської (у районі ТЦ Дитячий Світ) відбудеться незабутній ярмарок, де майстри-рукотворці представлять свої унікальні вироби ручної роботи. 24 серпня о 15:00 почнеться святкова програма на вул. Радянська / вул. Шевченко навпроти ТЦ Дитячий Світ. На святі передбачено проведення майстер-класів з твістингу, декупажу, глині, валянню, виступів творчих і спортивних колективів, дитячих конкурсів і завдань для дорослих.

На завершення програми о 18:00 буде розрізана найбільша благодійна піца в Миколаєві у формі карти України. Піцу приготує і доставить Арт-Кафе «Грифель». Розмір піци – близько 10 квадратних метрів. Кожний бажаючий зможе приєднатися до допомоги дітям і весело провести час. Зібрані від реалізації кошти будуть спрямовані на реабілітацію дітей з ДЦП та аутизмом за методом іпотерапії (лікувальної їзди верхи).

Джерело: Миколаїв у подробицях