На благодійному ярмарку в Кривому Розі збирали кошти на лікування важкохворої молодої мами 29 Жовтня 2012 10:34

Як повідомили організатори, магазин «Свiт мам» і артклуб «Скринька Пандори», благодійна акція в підтримку молодої мами Наталі Шапіро, якій поставлено страшний діагноз – рецидив рака лімфовузлів, стартувала в Києві завдяки зусиллям Яни Клочкової та Даші Малахової. Зараз благодійну естафету перейняв і Кривій Ріг.

На благодійному ярмарку, що проходив 25 жовтня в Кривому Розі, було зібрано 1010 грн. Про це повідомила одна з організаторів ярмарку Анжеліка Пономарева.

Організатори відзначають, що багато з людей з радістю погодилися допомогти в проведенні благодійного ярмарку в Кривому Розі. 25 жовтня відбувся вже другий ярмарок. У перший раз, 27 вересня, зібрали 2040 гривень.

Завдяки мамам з сайту «Світ Мам» були виставлені рукотвори – вироби, які були розкуплені одразу ж. Величезну подяку за участь у ярмарку організатори висловлюють Аллі Васильченко, Марії Копейко, Наталі Сидоренко, Ірині Шопській, Ганні Васильченко, Вікторії Миколюк, а також дякують редакції газети «Зірка-4» за надання безкоштовних оголошень про допомогу Наталі.

Наступний ярмарок планується в грудні, місце його проведення буде вказано пізніше.

Джерело: сайт міста Кривого Рога www.0564.ua