В Києві відбудеться благодійний концерт на підтримку освітньої програми Фонду «Приятелі дітей» 12 Листопада 2012 14:45

В Києві відбудеться благодійний концерт на підтримку освітньої програми Фонду «Приятелі дітей»

Благодійний фонд «Приятелі дітей» та Київський сигарний клуб запрошують на благодійний концерт відомого піаніста Дмитра Суховієнка на підтримку програми «Стипендіат» для молоді, що виховувалася у дитячих будинках.

Усі зібрані під час концерту кошти будуть направлені на забезпечення соціального супроводу та надання благодійної допомоги учасникам освітньої програми Благодійного фонду «Приятелі дітей».

Концерт на підтримку освітньої програми відбудеться 25 листопада у залі The Atrium Lounge & Patisserie в приміщенні Fairmont Grand Hotel у Києві за адресою вул. Набережно-Хрещатицька, 1. Початок о 19:00.

Освітню програму фонду «Приятелі дітей» було започатковано для підтримки традицій українського меценатства, яким вже не одне століття. В наші часи благодійники об’єднуються заради спільної мети, наприклад такої, як допомога вихованцям дитячих будинків, які тільки вступають у доросле життя, де їх чекає багато труднощів. Допомогти їм у навчанні та досягненні своїх мрій може благодійна допомога від освітньої програми «Стипендіат», яку провадить Фонд «Приятелі дітей».

Мінімальний внесок у підтримку освітнього проекту становить всього 500 гривень. Максимальну суму внеску ми не обмежуємо, адже знаємо про щирість та щедрість українських благодійників.

Ви можете підтримати освітню програму «Стипендіат» незалежно від можливості потрапити на концерт. Дякуємо за кожний благодійний внесок, за кожну простягнуту руку допомоги.

Докладніша інформація за телефонами: (044) 454-87-61, 454-85-24 (Благодійний фонд «Приятелі дітей»), 455-84-06 (агенство Pillar PR).

Джерело: Благодійний фонд «Приятелі дітей»