Сфотографуватись з Миколаєм і допомогти сиротам пропонують тернополянам 5 Грудня 2012 13:56

Зробити фото з Миколаєм чи замовити фотосесію і тим самим допомогти у зібранні коштів дітям-сиротам запрошують всіх бажаючих тернополян. Благодійну акцію «Подаруй посмішку» щодня з 4 по 18 грудня проводять учасники МГО «Файне місто».

Зустрітись та сфотографуватись з Миколаєм можна на Театральній площі з 12 до 16 години. А подавати заявки на фотосесію у відкритій групі акції.

– Ідея належить новому учаснику нашої організації Василю Тимчишину. Він задумав провести акцію в два етапи, – розповідає одна з організаторів Яна Желябіна. – Перший – це фото з Миколаєм, який чекатиме на людей на Театральному майдані. Охочі можуть сфотографуватись з Миколаєм та заплатити суму, яку вважають за потрібне, а свої фото подивитись у групі акції.

Другим етапом акції є фотосесія, ціна якої від 40 до 100 гривень. Кожен бажаючий має можливість зробити для себе фотосесію за певну оплату. Вибір місця для фотосесії залишається за учасниками. Фотограф може запропонувати фотостудію або прислухатись до кретивної ідеї самих учасників. Подавати заявки можна у відкритій групі – благодійна акція «Подаруй посмішку». Усі зібрані кошти організатори витратять на свято Миколая у дитячих будинках.

– Ми попросили діток з притулків написати листи до Миколая, – продовжує Яна. – У дітей є різні мрії, наприклад – піти в піцерію, подивитись фільм чи отримати нову сумку. Ми хочемо, щоб День Миколая став втіленням їхніх маленьких мрій. Звичайно, будемо купувати і солодощі для них, а ще проведемо весело з ними цей святковий день та подаруємо потрібні речі.

Організатори хочуть відвідати всі дитячі будинки Тернополя, та тут все залежить від зібраної суми. Тому всіх небайдужих тернополян закликають взяти участь в акції.

– Якщо є фотографи, які хочуть провести фотосесії, можна долучатись до участі. Також запрошуємо охочих зробити фоторепортаж проведення нами Дня Миколая з дітками, – додає Яна. – Ми хочемо подарувати радість якомога більшій кількості дітей.

Джерело: 20 хвилин – Тернопіль