У Вінниці для діток з дитячих будинків Святий Миколай збирає подарунки 12 Грудня 2012 13:10

У Вінниці для діток з дитячих будинків Святий Миколай збирає подарунки

Зима – це пора року, що вирізняється з поміж інших не лише зміною температури та кучугурами чарівного снігу, а й пора, коли найбільше віриш у щось світле і добре. А як приємно, коли ти сам можеш допомогти комусь здійснити його бажання та подарувати хоч маленьке – але яскраве і таке очікуване свято.

Саме до цього закликає вінничан Вінницький осередок Всеукраїнської молодіжної організації «Демократичний альянс», організовуючи благодійну акцію «Святий Миколай збирає подарунки», що пройде у місті 18-19 грудня.

Усі бажаючих взяти участь і допомогти дітям запрошуються за адресою: вул. Келецька, 102а, починаючи з 15:00.

Подібна акція вчетверте пройде у Вінниці. Мета – зібрати кошти для організації поїздок до дитячих будинків і закупити подарунки для дітей. Волонтери, одягнені у «миколайчиків», ходитимуть із скриньками по місту. Усі, хто бажають допомогти дітям, зможуть кинути до скриньки кошти.

Минулорічні акції «Святий Миколай збирає подарунки» привернули увагу великої кількості міських жителів та отримали чималий успіх, а найголовніше – допомогли втілити миротворчі задуми для допомоги дітворі, яка так чекає на диво у стінах дитячих будинків.

Не втратьте шанс подарувати дітям справжнє свято та можливість повірити у чудо, допомагаючи у зборі коштів, які надійдуть до дитячих будинків Вінниччини. Чим більше нас буде та чим активніше ми попрацюємо – тим більше ми зможемо допомогти діткам!

За додатковою інформацією звертайтесь: (093) 504-22-39 Олександра.

Джерело: «Моя Вінниця»