Благодійний фонд «Дім Мрії» відкрив Інтернет-портал «Світ щасливої жінки» 24 Грудня 2012 12:03

Відтепер українки, за найпершого прояву фізичного чи психологічного тиску, можуть просто зателефонувати 0 800 502017. На допомогу прийдуть лікарі, психологи, юристи. Все це стало можливим завдяки новоствореному благодійному фонду «Дім Мрії».

Таку ж назву носять і понад три десятки реальних притулків, створених активістами фонду. Їхні цілі: приймання постраждалих від сімейного насильства (в тім числі з дітьми), організація тимчасового притулку, консультації психологів та юристів, представлення інтересів у суді, психокорекційна робота.

Головною ж метою є цілковите викорінення насильства над жінками. І це є цілком реально, стверджує одна з партнерів фонду, Алла Задніпровська. За статистикою, до 25% жінок потерпають від насильства. А всі, хто не входять до цього числа, однак мають бути готовими до будь-яких життєвих ситуацій. Для цього фонду «Дім Мрії» відкрив Інтернет-портал «Світ щасливої жінки». Відвідуючи його, молоді і літні жінки отримають важливі поради, психологічні та юридичні підказки тощо. Крім того, в його арсеналі такі дисципліни? як «Психологія щастя» і «Методи виходу з кризових ситуацій».

Жінки повинні зрозуміти: непереборних перешкод на життєвому шляху не існує. Важливо просто захотіти навести у своєму особистому житті порядок, наполягають ініціатори фонду «Дім Мрії» та автори порталу «Світ щасливої жінки».