У львівському клубі «Millennium» відбувся благодійний концерт для осіб з особливими потребами 6 Травня 2011 16:27

У львівському клубі «Millennium» відбувся благодійний концерт для осіб з особливими потребами

6 травня 2011 року Голова Наглядової ради Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» пані Катерина Ющенко, перебуваючи з робочою поїздкою у Львові, взяла участь у благодійному концерті для осіб з особливими потребами з нагоди Дня матері і Дня Львова.

Концерт, який пройшов у львівському клубі «Millennium», дали лідер гурту «Мандри» Сергій Фоменко і співачка Оксана Муха. Серед слухачів були члени організацій «Віра і Світло», Карітас України, Українського Товариства Сліпих та Навчально-реабілітаційного центру «Джерело».

Подія організована ГО «Мелодія життя» за підтримки Фонду «Україна 3000» та ВБО «Асоціація благодійників України».

Від імені організаторів концерту слухачів привітала голова правління громадської організації «Мелодія життя» Тетяна Левандовська. Вона наголосила на необхідності поглиблення співпраці між громадськими і благодійними організаціями заради реабілітації людей з особливими потребами, зокрема – організації їхнього дозвілля.

Заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак привітав усіх учасників свята і пані Катерину Ющенко, яка, на його думку, є символом української мами і берегині сім’ї. Також він відзначив, що такі заходи роблять світ кращим, добрішим і гуманнішим.

Президент Асоціації благодійників України Олександр Максимчук привітав усіх присутніх із Днем Львова і Днем матері. Підтримуючи думку пані Левандовської, він наголосив на необхідності об’єднання, щоб допомогти якомога більшій кількості людей. Пан Максимчук підкреслив, що артисти, яки сьогодні виступають, багато часу і сил віддають громадській діяльності. Зокрема, Сергій Фоменко є членом Наглядових рад Національного конкурсу «Благодійник року» і Всеукраїнської благодійної організації «Асоціація благодійників України».

З Днем матері і Днем міста привітала слухачів і пані Катерина Ющенко.

Після цього розпочався півторагодинний концерт.


Галерея (7 фото)

* Для перегляду клікніть на фото