Житомирські закохані масово запускатимуть ліхтарі 14 лютого 13 Лютого 2013 17:26

У День всіх закоханих 14 лютого з 10:00 в Житомирі по вулиці Бердичівській (біля РАЦСу) стартує благодійна акція «Подаруй надію», під час якої усі бажаючі зможуть придбати небесний ліхтарик або гелієву повітряну кульку.

Таким чином житомиряни допоможуть втілити в життя мрію багатьох дітей сиріт, які так потребують допомоги.

Отримані кошти віддадуть 50 дітям від 3 до 16 років Житомирського центру соціально-психологічної реабілітації, які тимчасово потребують соціально-психологічної підтримки.

Також у рамках акції о 15:00 в залі Будинку урочистих подій відбудеться свято до Дня закоханих. Організатори акції пропонують взяти участь у конкурсах, вікторинах з розіграшем призів. Доводити свої почуття один одному будуть три пари закоханих студентів. Глядачам та усім присутнім теж буде цікаво, адже серед них також розігруватиметься лотерея. Серед подарунків будуть білети до кінотеатру «Україна». Інші подарунки стануть сюрпризом для закоханих та усіх присутніх.

Організатори заходу поділились тим, що планують подібні благодійні акції влаштовувати на всі свята, які стосуються родини, жінки-матері, дитини, батька, всіх свят, що зміцнюють родинні зв’язки.

Запустити ліхтарик закохані зможуть ввечері на території РАЦСу, або під час масового запуску о 20:00 біля Монументу Слави.

Джерело: 20 хвилин – Житомир