Зробіть 5 вересня добру справу! 4 Вересня 2014 12:48

Зробіть 5 вересня добру справу!

5 вересня – Міжнародний день благодійності. Доброчинці з усіх куточків Земної кулі відзначатимуть це свято вдруге – воно було встановлено Генеральною асамблеєю ООН у 2012 році.

Цей день може вважати своїм святом кожен українець. Кожен з нас сьогодні тією чи іншою мірою є благодійником. Об’єднані Майданом, згуртовані перед обличчям агресора, українці сьогодні є для всього світу величним прикладом служіння громаді. Прикладом злагодженої благодійної й волонтерської роботи, прикладом вміння гідно і щедро жертвувати свій час і ресурси задля спільної перемоги.

Ті, хто щодня сумлінно працює для українського суспільства на благодійній ниві – низький вам уклін від усієї громади. Ми знаємо усіх вас і безмежно вдячні за вашу роботу.

Ті, кому адресована доброчинна допомога – подякуйте своїм благодійникам. Ви навіть не уявляєте, скільки вони роблять заради вас і на що вони здатні, щоб полегшити вам життя.

Донори, спонсори, партнери – ті, завдяки кому стає можлива робота благодійників – не зупиняйтеся. Ваша допомога приносить величезну користь суспільству.

Ті, хто вносить дещицю малу, долучаючись крапелькою до спільної справи, – ваш внесок надважливий. Саме ви, мільйони українців, робите армію боєздатною, сприяєте одужанню хворих, захищаєте тварин і навколишнє середовище. Нехай любов ніколи не покидає ваші серця.

Українці! Нехай кожен з нас зробить 5 вересня добру справу. Маленьку або велику. Яка допоможе зараз або в перспективі. Будь-яку. Україна – благодійна країна. Нехай світ про це знає.

Зі святом усіх нас!