На Волині відбувся благодійний телемарафон 20 Січня 2012 13:15

Цьогоріч всьоме збирали кошти для малозабезпечених верств населення в рамках благодійного телемарафону «Бог багатий милосердям». Він відбувся з ініціативи Волинської Ради Церков у обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Протягом одного дня в театрі тривав концерт хорових колективів представників різних конфесій, під час якого можна було пожертвувати кошти на допомогу обездоленим.

На завершення телемарафону до глядачів звернулися голова Волинської обласної ради Володимир Войтович і Луцький міський голова Микола Романюк.

— Сьогодні в цьому залі панувала атмосфера добра і взаємодопомоги. У серцях багатьох людей ми пробудили почуття милосердя, — зазначив Микола Романюк. Він подякував Волинській Раді Церков і тим, хто долучився до цієї потрібної гарної акції або ще має змогу до неї долучитися.

В цей день, як повідомила голова обласної організації Товариства Червоного Хреста України Валентина Пришко, було зібрано більше 50 тисяч гривень.

Збір коштів триватиме до 1 березня цього року. Також у найбільших закладах торгівлі міста встановлені спеціальні скриньки, куди всі охочі можуть вкинути гроші. Кошти передадуть найменш соціально захищеним людям.

Відомості-UA.com