Асоціація благодійників України та компанія «Імперіал Тобакко» встановлять фонтан у Голосіївському парку 10 Жовтня 2012 11:20

Незабаром на нижньому озері каскаду Оріхуватських ставків у Голосіївському парку культури та відпочинку ім. М. Рильського з’явиться музично-світловий плавучий фонтан.

Поява фонтану стала можливою завдяки благодійній підтримці компанії «Імперіал Тобакко», яка вже другий рік поспіль, разом з ВБО «Асоціація благодійників України», реалізує програму корпоративної соціальної відповідальності «Київ – наше місто».

Цього року компанія «Імперіал Тобакко» та Асоціація благодійників України уклали меморандум про співпрацю з Голосіївською районною державною адміністрацією у м. Києві. Це дозволило профінансувати будівництво плавучого фонтану у Голосїївському парку та благоустрій зони відпочинку у мікрорайоні «Теремки-2».

Водяна система фонтану, яка складається з 63 форсунок, працюватиме у 4-х різних режимах: «Конус», «Гейзер», «Ялинка» і «Юла». Різнокольорове підсвічування забезпечуватимуть 53 світлодіодні лампи.

З новим фонтаном улюблене місце відпочинку голосіївців та всіх киян заграє яскравими барвами та буде приваблювати ще більше дорослих і дітей.