Керчанка організує благодійну акцію для інтернату 25 Жовтня 2012 10:01

Мешканка Керчі Марія Баранихіна ініціює другий етап благодійної акції «Збережи життя». Мета заходу – зібрати для дітей зимові речі, і, якщо вийде, інвентар і необхідні електроприлади.

Марія Баранихіна, яка самостійно організувала збір одягу в школу-інтернат для хлопчиків на початку цього року, виконує намічений план допомоги установі і запрошує керчан знову придбати для хлопців необхідне.

«Я побувала в школі-інтернаті і поцікавилася потребами. Мені сказали, що потрібні 2 бойлери, вуличні урни, що перевертаються, штук 40 віників, будь-яке чоловіче взуття, шкарпетки, натільна білизна, теплий одяг, глибокі тарілки, миючі засоби, пральний порошок (ручне прання), шампуні, туалетний папір, зубна паста, фарба для стін і підлоги, канцелярія, – перераховує Марія. – Я сподіваюся, що городяни відгукнуться і допоможуть по мірі своїх можливостей».

Наразі проводить переговори з власниками різних приміщень у центрі міста, де міг би на кілька днів розміститися пункт прийому речей від благодійників. Збір речей стартує 10 листопада. Місце і час будуть повідомлені додатково.

Джерело: KERCH.COM.UA