Monthly Archives: Лютий 2022

У Міжнародний день онкохворої дитини Благодійний фонд Запорука презентував документальний фільм “Дача” 18 Лютого 2022 18:23

15-го лютого у Міжнародний день онкохворої дитини Благодійний фонд Запорука у приміщенні Мистецького Арсеналу провів допрем’єрний показ документальної стрічки «Дача» – про унікальний центр для реабілітації дітей після лікування в Національному інституті раку та Охматдиті. У заході взяла участь виконавча директорка АБУ Оксана Лобко.

В 11-ти областях оголошено регіональні етапи Національного конкурсу «Благодійна Україна-2021» 18 Лютого 2022 16:50

Національний конкурс «Благодійна Україна» –  щорічний всеукраїнський конкурс із відзначення найкращих благодійників та волонтерів, та найбільш ефективних благодійних ініціатив в Україні. Восени минулого року було оголошено 15-й ювілейний Національний конкурс «Благодійна Україна-2021». Метою конкурсу є розвиток соціально-орієнтованого благодійництва в Україні, поліпшення якості комунікацій між благодійниками та отримувачами допомоги, розширення можливостей для їхнього діалогу, узагальнення і […]

Триває прийом заявок на регіональний конкурс “Благодійна Донеччина-2021” 17 Лютого 2022 15:59

У Донецькій області стартував регіональний етап Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2021», який багато років поспіль проводить Асоціація благодійників України. У Донецькій області конкурс проходитиме вже вп’яте. Регіональним  партнером асоціації на Донеччині, як і в попередні роки, виступає Громадська організація «Асоціація жінок «ПАНІ».

На ютуб-каналі “ЧАС ЗМІН” говорили про Національний конкурс “Благодійна Україна” 14 Лютого 2022 16:17

Віце-президент Асоціації благодійників України та секретар Національного конкурсу “Благодійна Україна” в ефірі ютуб-каналу  “ЧАС ЗМІН” розповів про конкурс “Благодійна Україна”. В інтерв’ю ви дізнаєтеся про історію конкурсу для благодійників,  як взяти участь у конкурсі, як заповнити заявку, про критерії відбору переможців, про номінації конкурсу та вимоги до заявників. Дякуємо “ЧАС ЗМІН” за запрошення та цікаву […]

Визначено переможців Всеукраїнського молодіжного конкурсу «Новітній інтелект України» 14 Лютого 2022 15:04

Оргкомітет Всеукраїнського молодіжного конкурсу «Новітній інтелект України» повідомляє, що конкурсна комісія завершила оцінювання конкурсних робіт і передала отримані результати оцінювання Оргкомітету для затвердження та оприлюднення*.

Стартував регіональний конкурс «Благодійна Вінниччина-2021» 7 Лютого 2022 16:21

Асоціація благодійників України оголошує регіональний етап Національного конкурсу «Благодійна Україна-2021» – «Благодійна Вінниччина-2021». Цьогоріч регіональним партнером в організації та проведенні конкурсу у Вінницькі області вперше виступає Відокремлений  підрозділ ГО «Справа Кольпінга в Україні» – «Родина Кольпінга» м.Вінниця.

Спеціальна номінація «Народний благодійник»: умови участі та механізм висунення кандидатів 4 Лютого 2022 13:14

Оргкомітет Національного конкурсу «Благодійна Україна» оголошує про початок висунення кандидатур у номінацію «Народний благодійник».

Розпочато прийом заявок на регіональний конкурс «Благодійна Київщина-2021» 3 Лютого 2022 12:05

Вп’яте оголошено регіональний конкурс «Благодійна Київщина». Асоціація благодійників України спільно з ГО «Творці добра» оголошують прийом заявок на регіональний конкурс «Благодійна Київщина – 2021». П’ятий рік поспіль благодійники Київщини будуть нагороджені спеціальними відзнаками конкурсу «Ангелами добра» та дипломами.