У Міжнародний день онкохворої дитини Благодійний фонд Запорука презентував документальний фільм “Дача” 18 Лютого 2022 18:23

15-го лютого у Міжнародний день онкохворої дитини Благодійний фонд Запорука у приміщенні Мистецького Арсеналу провів допрем’єрний показ документальної стрічки «Дача» – про унікальний центр для реабілітації дітей після лікування в Національному інституті раку та Охматдиті. У заході взяла участь виконавча директорка АБУ Оксана Лобко.

Документальний фільм «Дача» – про силу підтримки, про сенс добра, про можливість кожного з нас долучитися до доброї справи і врятувати життя малечі. Герої фільму – діти, батьки та їхні «ангели-помічники» – працівники фонду «Запорука», психологи та лікарі.

Вже біля чотирнадцяти років Благодійний фонд Запорука опікується онкохворими дітьми. Тисячі дітей з усієї України знаходять на «Дачі» свою домівку далеко від власного дому. Коли хвороба намагається розлучити їх сотнями кілометрів з рідними, «Дача» зближує. В цій новій тимчасовій домінці діти та батьки отримують не оише прилисток, а й професійну психологічну підтримку та поради як пережити цей складний період, як рухатись далі і не панікувати. Діти отримують від Фонду і ліки, і медичні витратні матеріали та проходять реабілітацію.

Як допомогти проєкту «ДАЧА». Придбавши квиток на благодійний онлайн-перегляд, ви допоможете дітям одужувати, а їхнім батькам – не втрачати надію. Усі кошти від продажу квитків будуть спрямовані на утримання «Дачі» та на допомогу її мешканцям – родинам з онкохворими дітками.

Придбати благодійні квитки можна за посиланнями:

Благодійний фонд Запорука ставав переможцем Національного конкурсу «Благодійна Україна»: в номінації «Благодійна акція року» (2014 рік), в номінації «Благодійність в охороні здоров’я» (2018 рік), Голова фонду Наталія Оніпко отримала Ангела Добра у номінації «Менеджер року у сфері доброчинності» (2020 рік).