ВАЖЛИВО: оновлена інформація про Національний конкурс “Благодійна Україна-2021” 8 Березня 2022 19:42

Дорогі друзі, ті, хто в Україні, та хто підтримує її з-за кордону.
Наші плани на березень були зовсім інші, але жахливий ранок 24 лютого вніс свої корективи у життя всіх українців. Ми усі опинились у непростій ситуації. Війна об’єднала Україну, і сотні тисяч людей працюють пліч о пліч задля нашої перемоги.

Оргкомітетом Національного конкурсу “Благодійна Україна” було прийнято рішення перенести прийом заявок на конкурс “Благодійна Україна-2021” попередньо до 31 березня 2022 року. Про подальші наші кроки ми інформуватимемо Вас на нашому сайті та фб сторінках, а опісля перемоги усі отримують мейли від нас.
Всі заявкі, які ви подали на конкурс, але ще не отримали відповіді про реєстрацію – в процесі опрацювання. Вони обов’язково будуть зареєстровані як тільки це стане можливо, а ви отримаєте підтвердження реєстрації на пошту. Дякуємо за розуміння.
Ми переконані, що у цей складний час, кожен із вас робить все від нього залежне, щоб Україна вистояла та перемогла у цій жорстокій війні.
Давайте разом допомагати одне одному! Спільне Благо робимо через взаємну довіру та підтримку! Миру нам усім. Бережіть себе та близьких.
У разі потреб чи питань просимо писати на наші фб сторінки чи на електрону пошту. Україна переможе!
Умови участі у конкурсі, форма конкурсної заявки та детальна інформація за лінком: https://blagoukraine.org/news/544-blago_ukraine_2021.html