Monthly Archives: Березень 2022

Термін прийому заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна-2021» продовжено 31 Березня 2022 23:39

Оргкомітетом Національного Конкурсу «Благодійна Україна» було прийнято рішення стосовно зміни термінів та логістики проведення цьогорічного конкурсу під час війни в Україні.

Візит керівників АБУ до польських колег 30 Березня 2022 18:09

27 березня у приміщенні польської фундації Йоланти Кваснєвської «Порозуміння без бар’єрів» у Варшаві відбулась зустріч представників кількох провідних міжнародних організацій. Асоціацію благодійників України представляли Президент Асоціації Олександр Максимчук та віце-президентка АБУ Марина Антонова. На зустрічі також були присутні кілька членів Міжнародного центру Нізамі Ґенджеві з Баку.

Джгути-турнікети для України в рамках програми #NOVOhelp 28 Березня 2022 21:31

Сьогодні кожен джгут-турнікет, який одразу після поранення зупиняє втрату крові, дає медикам додаткові дві години для порятунку життя пораненого. Потреба в турнікетах в Україні на сьогодні є величезною, а джерел їхнього постачання у Європі залишилось дуже мало.

Асоціація благодійників України і надалі продовжує працювати за своїми напрямками діяльності 24 Березня 2022 22:18

Шановні друзі! Пройшов складний місяць, який змінив життя усієї країни на ДО та ПІСЛЯ. Нові виклики часу вимагали швидкого реагування та змін у всіх сферах життя.

Асоціація благодійників України створила і стала координатором благодійної програми #CharityHelpUA 10 Березня 2022 1:45

Дорогі друзі! Хочемо інформувати, що Асоціація благодійників України створила і стала координатором благодійної програми #CharityHelpUA. Завданням програми є об’єднання зусиль та ресурсів членів асоціації, її партнерів та благодійників на допомозі у захисті України від російських загарбників та подолання гуманітарних викликів пов’язаних з військовими діями.

ВАЖЛИВО: оновлена інформація про Національний конкурс “Благодійна Україна-2021” 8 Березня 2022 19:42

Дорогі друзі, ті, хто в Україні, та хто підтримує її з-за кордону. Наші плани на березень були зовсім інші, але жахливий ранок 24 лютого вніс свої корективи у життя всіх українців. Ми усі опинились у непростій ситуації. Війна об’єднала Україну, і сотні тисяч людей працюють пліч о пліч задля нашої перемоги.