Асоціація благодійників України і надалі продовжує працювати за своїми напрямками діяльності 24 Березня 2022 22:18

Шановні друзі!
Пройшов складний місяць, який змінив життя усієї країни на ДО та ПІСЛЯ. Нові виклики часу вимагали швидкого реагування та змін у всіх сферах життя.

Асоціація благодійників України і надалі продовжує працювати за своїми напрямками діяльності, впроваджуючи у життя принципи та цілі нашої організації. Наша команда розділена між Києвом та Львовом, Івано-Франківськом та Варшавою.

Протягом цього часу ми стали координатором благодійної програми #CharityHelpUA (детальніше: https://vboabu.org.ua/news/4454.html). Завданням програми є об’єднання зусиль та ресурсів членів асоціації, її партнерів та благодійників на допомозі у захисті України від російських загарбників та подолання гуманітарних викликів пов’язаних з військовими діями.

З початку війни нам вже вдалося знайти медичне обладнання та медикаменти у Німеччині, а за допомогою партнерів Асоціації оплатити та здійснити їхнє транспортування до Львова, звідки воно було доправлено до лікарень інших міст України. Ключовий напрямок реалізації цієї програми – пошук фінансових та
матеріальних ресурсів для підтримки діючих благодійних та волонтерських структур, безпосередньо отримувачів допомоги, які зараз гостро цього потребують. Ми фактично налагоджуємо роботу Асоціації на формат «Фонд для фондів».

Також ми продовжуємо приймати заявки на 15-й Національний конкурс «Благодійна Україна», термін прийому заявок продовжено до 30 квітня 2022 року, після чого відбудеться опрацювання надісланих матеріалів.

Ми і надалі відкриті до співпраці в рамках реалізації наших сталих програм. Запрошуємо як членів Асоціації, так і наших численних партнерів долучатися до спільної діяльності творити добрі справи.

З метою повнішого інформування громадськості України та світу про благодійні та волонтерські ініціативи членів АБУ та наших численних партнерів просимо надсилати новини про вашу діяльність (програми, проєкти тощо) на електронну пошту АБУ ([email protected]). Опрацьовані новини висвітлюватимуться на наших електронних ресурсах: сайті АБУ та фб сторінці.

Просимо усіх небайдужих долучатися до парасолькової програми #CharityHelpUA