Термін прийому заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна-2021» продовжено 31 Березня 2022 23:39

Оргкомітетом Національного Конкурсу «Благодійна Україна» було прийнято рішення стосовно зміни термінів та логістики проведення цьогорічного конкурсу під час війни в Україні.

Роз’яснення:

1) Оргкомітет продовжив термін прийому заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна-2021» до 30 квітня 2022 року (включно).

2) Упродовж травня 2022 року надіслані заявки будуть опрацьовані експертами Національної експертної ради.

3) Вкінці травня – на початку червня 2022 року Оргкомітет Національного Конкурсу «Благодійна Україна» повідомить деталі наступних етапів проведення цьогорічного конкурсу (–можливудату оголошення переможців, – відтермінування етапу оголошення переможців чи –інші можливі варіанти реалізації Конкурсу під час оголошеного/продовженого у країні військового стану тощо).

4) Інформування громадськості відбуватиметься через наші комунікаційні ресурси: сайт АБУ, сайт Національного Конкурсу «Благодійна Україна», фб сторінки відповідних установ та через партнерські ресурси Гурт та Громадський простір.

Інформаційно: У жовтні 2021 року стартувала активна фаза 15 ювілейного Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2020». Метою конкурсу є розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва та волонтерства в Україні. УМОВИ УЧАСТІ У КОНКУРСІ ЗА ЛІНКОМ: https://blagoukraine.org/news/544-blago_ukraine_2021.html 

ЗАВАНТАЖИТИ ЗАЯВКУ

ЗАВАНТАЖИТИ ЗАЯВКУ (англійська версія) – COMPETITION APPLICATION

ЗАВАНТАЖИТИ ЗАЯВКУ – Менеджер року у сфері доброчинності та ПОЛОЖЕННЯ номінації

ПОЛОЖЕННЯ ПРО КОНКУРС

ВИТЯГ З ПОЛОЖЕННЯ ПРО КОНКУРС – КОНКУРСНІ НОМІНАЦІЇ

З метою повнішого інформування громадськості України та світу про благодійні та волонтерські ініціативи членів АБУ та наших численних партнерів просимо надсилати новини про на нашу електронну пошту [email protected]. Опрацьовані новини висвітлюватимуться на наших електронних ресурсах: сайті АБУ та фб сторінці.

Від імені наших членів та усієї партнерської спільноти щиро дякуємо усім, хто долучився до волонтерської та благодійної діяльності, хто своїми щоденними справами наближає нас до перемоги. Перемога – за нашою Правдою! Слава Українському Народові! Слава Збройним силам України. Героям Слава!