Завтра у Львові відзначать благодійників 28 Лютого 2013 15:43

Завтра, 1 березня, у приміщенні театру ім. Марії Заньковецької відбудеться урочисте нагородження переможців конкурсу «Благодійна Львівщина–2012», який проводився у рамках національного конкурсу «Благодійна Україна–2012».

Як стало відомо, до 15 лютого всі охочі могли долучитися до пошуку доброчинців Львівщини.

«Це чудова нагода подякувати підприємствам, фізичним особам,  організаціям та просто добрим людям, які допомагали долати труднощі та реалізовувати задумані філантропічні ініціативи, дарували свій час та ресурси. Загалом на вісім різних номінацій надійшло 45 заявок від учасників», – розповів голова правління громадської організації «САМІ», голова оргкомітету регіонального конкурсу «Благодійна Львівщина» Андрій Породко,

Слід нагадати, що регіональний конкурс «Благодійна Львівщина» стартував на Львівщині 6 грудня 2012 року в малій сесійній залі Львівської міської ради.

«Такі конкурси – це природне місце зустрічі благодійників і отримувачів допомоги, – сказав Мирослав Маринович. – Я увійшов до Наглядової ради конкурсу, тому що вважаю, що вшанування благодійників є дуже важливим. Мене інтригує відзначення не тільки тих, хто допомагає, а й тих, хто ефективно і прозоро використовує допомогу».

Церемонія нагородження переможців конкурсу «Благодійна Львівщина» пройде 1 березня 2013 року у Національному академічному українському театрі імені Марії Заньковецької. Вона постане у вигляді грандіозного благодійного концерту за участі симфонічного оркестру театру Заньковецької, який славиться своєю активною благодійною роботою. Про це розповів директор-розпорядник Театру імені Марії Заньковецької Тарас Лисак.

Нагадаємо, конкурс «Благодійна Україна» заснований ВБО «Асоціація благодійників України» у 2012 році. Його мета – розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, поліпшення комунікацій між благодійниками та отримувачами допомоги, створення додаткових можливостей для їхнього продуктивного діалогу.

Джерело: Сайт міста Львів