Вперше у Дніпродзержинську аукціон побачень – благодійна акція 28 Березня 2013 19:02

Минулого вівторка у місті стартувала несподівана благодійна акція. Організатори пропонують… аукціон дівчин і хлопців, згодних відправитися на побачення з тим, хто запропонує найбільшу суму. Близько 20 добровольців виставили себе як лоти на торги. Всі «лоти» – нестандартні й творчі молоді люди, із захопленнями та активною життєвою позицією: спортсмени, музиканти, художники, фотографи. Серед них є вільні хлопці і дівчата, які хочуть знайти другу половинку або нових друзів.

«Ми хотіли провести таку акцію, ціль якої, – не тільки зібрати гроші, а й подарувати всім можливість взяти участь у захоплюючій пригоді. Тобто, ти допомагаєш дитині і заодно знаходиш можливість відкрити нову сторінку свого життя. Подібні аукціони не новинка. Такі вже проводилися раніше в інших містах. Деякі такі побачення навіть перейшли в «лав сторі» з наступним сімейним «хеппі ендом, – говорять організатори. – Адже випадкова зустріч – найневипадковіша річ у житті. Головне, що важливо розуміти в даній ситуації, – ми не продаємо ескорт-послуги, а пропонуємо вам зустріч із цікавою людиною. Побачення не припускає нічого інтимнішого за рукостискання».

Зараз продовжують приймати лоти і починають робити ставки. Посилання на групу в контакті: http://vk.com/club51504497 – Аукціон побачень.

Кошти, виручені за допомогою акції, підуть на реабілітаційний курс для дворічної Вики Гончар – у дитини ДЦП.

Джерело: dndz.tv