У Львові відбудеться благодійна акція «Биття сердець» 29 Березня 2013 16:51

Львів’ян просять допомогти дітям, які залишились без батьківської опіки.

30 березня з 12:00 до 19:00 в ТЦ Вам на просп. Ч. Калини, 62 проходитиме благодійна акція «Биття сердець», метою якої є збір товарів особистої гігієни для дітей загальноосвітньої школи-інтернату №2 м. Львова. Організаторами акції є Асоціація випускників АСПЕН у співпраці з Інститутом міста та управлінням молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради. повідомила прес-служба ЛМР.

Захід проводиться для вихованців Львівської загальноосвітньої школи-інтернату №2, який розташовується за адресою: вул. Просвіти, 2. Тут проживають та навчаються діти із різних соціально вразливих категорій сімей, які в силу обставин змушені виховуватись поза домом. Зокрема, це діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти, які опинилися в складних життєвих обставинах, а також діти з багатодітних та малозабезпечених сімей. Вихованцями закладу є 162 дітей шкільного віку, які навчаються у інтернаті від 1-го до 11 класу (від 6 до 18 років), як хлопчики, так і дівчатка.

Для того, щоб допомогти дітям, потрібно купити речі та передати їх на виході координаторам акції з бейджами. Вихованцям інтернату потрібні мило, туалетний папір, зубна паста та щітки, шампуні, антиперспіранти, колготки для дівчаток підліткового віку, спідня білизна для дівчаток, шкарпетки для хлопців підліткового віку, засоби особистої гігієни для дівчаток, настінні люстерка середнього розміру, заколки для волосся, паперові одноразові серветки і хустинки, олівці, фломастери, зошити.

Після закінчення акції організатори гарантовано доставлять усі зібрані речі до загальноосвітньої школи-інтернату №2.

Джерело: galinfo