Студенти Тернопільського педуніверситету влаштували благодійний ярмарок 18 Квітня 2013 17:51

15 квітня у ТНПУ відбувся «Благодійний ярмарок». Кілька десятків студентів випікали смаколики і продавали ї викладачам та товаришам. На кошти, отримані від продажу, студенти хочуть купити подарунки для дитячого будинку «Малятко». Організаторами ярмарку є ВМГО «Молода Просвіта» та Студентська рада, повідомляє «Номер один».

Заступник голови «Молодої Просвіти» Ілона Борщук каже, що ідея проведення такого ярмарку бере свій початок ще із шкільної парти: «Колись у школі ми проводили такий захід. В університеті ж більше можливостей, щоб залучити людей та зібрати кошти. На пропозицію про проведення ярмарку охоче відгукнулися як студенти, так і адміністрація, тому сьогодні ми пригощаємо домашньою випічкою». Чому саме випічкою? Ілона зізналася, що це її хобі.

Готували смаколики більше 20 студентів. Біля кожного товару одразу підпис пекаря. На столах весь асортимент продукції не помістився, тому протягом дня свої кулінарні шедеври студенти ще підносили. Ціни ставили доступні, щоб кожен міг поласувати солоденьким.

Розкупили випічку навіть швидше, ніж сподівалися організатори. Вдалося зібрати для дитячого будинку 1300 гривень.

Джерело: NTER.NET.UA