Кращих маленьких благодійників визначать 21 травня 25 Квітня 2013 15:58

Фіналісти VI Всеукраїнського конкурсу благодійних проектів «Добро починається з тебе»

Програма Національного форуму «Добро починається з тебе»

Завершила роботу Національна конкурсна комісія Шостого Всеукраїнського конкурсу благодійних проектів «Добро починається з тебе».

Усі фіналісти конкурсу запрошуються до Києва для участі у Національному форумі «Добро починається з тебе».

Форум відбудеться 21 травня 2013 року в Києві, у приміщенні Будинку учителя. Програма Форуму включає презентації благодійних проектів – фіналістів конкурсу, за результатами яких будуть визначені переможці та лауреати, а також урочисту церемонію нагородження.

Учасники конкурсу, які не стали фіналістами, будуть відзначені сертифікатами Фонду та партнерів конкурсу – Інституту проблем виховання та Університету менеджменту освіти. На адресу обласних управлінь освіти і обласних Інститутів післядипломної педагогічної освіти будуть направлені листи-подяки всім організаціям, які взяли участь у конкурсі.

Форум є завершальним етапом Шостого Всеукраїнського конкурсу благодійних проектів «Добро починається з тебе», який проводить Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000» у співпраці з Інститутом проблем виховання та за партнерської підтримки Університету менеджменту освіти.

Детальніша інформація за тел. (063) 422-39-82, e-mail: [email protected].

Джерело: МБФ «Україна 3000»