Фонд «Благомай» реалізує в дитячих будинках Київщини програми «Дитяча йога» і «Майстерня добра» 25 Квітня 2013 14:27

Благодійний фонд «Благомай», з метою різноманітити дозвілля і підняти настрій вихованців дитячих будинків, реалізує незвичайні програми «Дитяча йога» і «Майстерня Добра».

У рамках програми «Дитяча йога» у дитячі будинки Київської області, разом із представниками фонду «Благомай», приїжджають майстри йоги. У квітні 2013 року заняття відбулися в дитячих будинках «Любисток» (с. Нові Петрівці), «Мрія Переяславщини» (с.Циблі). Діти за допомогою східних практик досліджували і знаходили відчуття внутрішнього й зовнішнього балансу та стійкості, упевненості в собі у мінливих життєвих обставинах.

«Дуже приємно спостерігати, що дітям подобається досліджувати власні можливості, а також знаходити дружні варіанти взаємодії один з одним за допомогою йоги, – говорить Анастасія Гоголєва, майстер йоги. – Ми пробували виконання деяких вправ у парах, і я із задоволенням відзначила, що контакт у йозі допомагає дітям краще відчувати своє тіло і допомагати один одному ставати гнучкішими і сильнішими».

За програмою «Майстерня Добра» дітки засвоюють народні ремесла під керівництвом досвідчених майстрів, а також вчаться робити вироби своїми руками. У квітні заняття пройшли в дитячому будинку «Чебурашка» (смт. Ракитне).

Благодійний фонд «Благомай» висловлює подяку партнерам, волонтерам і майстрам – усім, хто допоміг подарувати радість дітям.

За матеріалами БФ «Благомай»