«Палаючі серця» об’єднали кам’янецьку громаду 25 Квітня 2013 14:02

20 квітня офіційні заходи «Відкриття туристичного сезону-2013» завершилися представленням нового освітлення Старої фортеці та благодійною акцією «Палаючі серця».

Із Замкового мосту в небо відпустили декілька сотень паперових ліхтариків, які мали символізувати кохання, здійснення мрій та благодійність.

Ініціатором акції виступили організатори фестивалю «Весільна фортеця». На жаль, сильний вітер, який не вщухав до вечора, не дозволив повністю втілити в життя задум акції, бо багато ліхтариків не змогли піднятися в небо, тому такого видовища, на яке розраховували організатори, не вийшло. Але великий позитив таки був.

Частина коштів, зібраних від продажу ліхтариків, гіпермаркет «Епіцентр» перераховує у благодійний фонд «Шанс».

Завдяки акції вдалося зібрати близько 3 тисяч гривень.

«Мені просто хочеться сказати кам’янчанам: «Люди, ви навіть не уявляєте, які ви класні, доброзичливі та чуйні», – говорить організатор фестивалю «Весільна фортеця» Людмила Логіна. – Ми навіть не очікували, що на нашу акцію відгукнеться стільки людей, які прийшли цілими родинами, з маленькими дітками, щоб віддати частиночку свого серця для благодійної справи. Це було настільки зворушливо, що навіть не передати словами. Я щиро дякую всім, хто відгукнувся на наш заклик. Так, у нас не все вийшло, але хотілося, щоб у наших серцях ніколи не міліло це джерело добра».

За підрахунками на Замковий міст увечері прийшло близько 2 тисяч осіб, з них понад 300 відпустили в небо ліхтарики.

Джерело: NOVINI.NET.UA, відео – http://www.youtube.com/watch?v=yl2dbZr3Qk8