Представники Фонду «Благомай» відвідали дитячі будинки Київської області в рамках програми «Великоднє Диво» 24 Квітня 2013 16:40

Представники Фонду «Благомай» відвідали дитячі будинки Київської області в рамках програми «Великоднє Диво»

У квітні 2013 року представники Благодійного фонду «Благомай» у рамках програми «Великоднє Диво» відвідали низку дитячих будинків Київської області. З благодійною місією вони побували у дитячих будинках «Любисток» (с.Нові Петрівці), «Сонячне світло» (с.Требухов), «Пролісок» (с.Вовчків), «Надія» (с.Мокреці) дитячий будинок сімейного типу Міщенко, ЦСПРД «Мрія Переяславщини» (с.Циблі), «Сонечко», «Колиска дитячої надії» (с. Новоселки).

Представники фонду розповідали дітям про світле свято Великодня, пов’язані з ним традиції та обряди. А також разом з майстрами провели для діток майстер-класи зі створення виробів своїми руками. Так, у дитячому будинку «Любисток» вихованці робили підсклянники з дерев’яних дощечок і розписували їх акриловими фарбами, у родині Міщенко провели майстер-клас з виготовлення писанок, в установі «Мрія Переяславщини» займалися ліпленням із солоного тесту, в «Сонячному світлі» та «Надії» вчилися розпису по дерев’яних яйцях.

Підопічні дитячих будинків отримали солодкі подарунки від фонду «Благомай» та його партнерів.

Благодійний фонд «Благомай» висловлює подяку спонсорам, партнерам і всім, хто брав участь у поїздках.

За матеріалами БФ «Благомай»