За чотири місяці кияни зібрали понад 18 тисяч одиниць одягу для неімущих 29 Квітня 2013 17:13

За 4 місяці роботи столичної благодійної програми «Кияни для киян» жителі міста зібрали понад 18 тисяч одиниць одягу, що дозволило одягти близько 3000 потребуючих і незабезпечених.

Завдяки допомозі киян команді Благодійного фонду «Соціальне партнерство» вдалося організувати системний і масштабний благодійний проект зі збору речей. Загалом було зібрано 18 328 одиниць одягу. Всі речі передавали або приносили до благодійного центру «Стефанія», де їх уже отримали 2 705 чоловік.

«Я вдячний всім людям, хто вже передав речі і допоміг у зборі одягу для багатодітних родин, незаможних, бездомних та інших людей, що опинилися в біді. Ви, саме ви врятували багато людських життів! Адже відомо, що якщо людина засипає на вулиці при температурі плюс 5 градусів за Цельсієм, вона може більше ніколи не прокинутися. Ще раз дякую усім вам!» – сказав президент ВБФ «Соціальне партнерство» Артем Макєєв.

У кожної людини в шафі є багато речей, які ніколи не знадобляться. Якщо ви хочете зробити шляхетну справу, допомогти і поділитися не потрібним вам одягом або взуттям, ми з радістю приймемо речі і передамо їх потребуючим.

Збір одягу здійснюється на базі БЦ «Стефанія», що знаходиться за адресою: місто Київ, провулок М. Лобачевського, 8-А (район Ленінградської площі). Будемо вдячні за будь-яку допомогу.

Докладна інформація за телефонами: (044) 591-54-43, (093) 142-84-57.

Джерело: ВБФ «Соціальне партнерство»