2,6 тис. малозабезпечених львів’ян отримали продуктові набори й Великодні сніданки 7 Травня 2013 14:35

На Великдень для потребуючих мешканців у Львові організували святковий сніданок. Загалом міські соціальні заходи охопили 2,6 тис. малозабезпечених жителів. Найбільш нужденні львів’яни отримали продуктові набори. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

На Великдень, 5 травня, більше 300 потребуючих львів’ян зібралося на святковий сніданок. Він складався з традиційних українських продуктів: ковбаси, масла, домашнього сиру, яєць, соку, паски. Також Великодній сніданок організували у Центрі обліку та нічного перебування бездомних майже для півсотні відвідувачів.

«Управління соціального захисту проводить такий сніданок вже 7 рік поспіль. Це вже традиційна акція. Цього року на сніданок ми приготували 500 наборів. Кожного року, якщо вони залишаються, то ми їх веземо в інтернат або в тюрму по вул. Городоцькій. Ми запрошували людей через наші відділи соціального захисту. Є ряд мешканців, які знають, що такий сніданок відбувається, і приходять самі», – розповіла начальник управління соціального захисту ЛМР Наталка Федорович.

Також до Великодня управління закупило і роздало 700 потребуючим львів’янам Великодні продуктові набори, до яких входять ковбаса, мед, родзинки, згущене молоко, рис та гречка. Ще майже 1900 найбільш нужденних клієнтів Львівського міського територіального центру соціального обслуговування – пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян – отримали святкові продуктові набори.

Джерело: ЗІК