В Києві стартує молодіжний мистецький проект «Kiev Art Spring-2013» 8 Травня 2013 9:32

З 17 по 31 травня 2013 року Київська міська організація ВМГО «Молодіжний Європейський Рух» проведе ряд заходів в рамках проекту «Kiev Art Spring-2013», метою якого є розкриття творчого потенціалу молоді.

Відкриття проекту «Kiev Art Spring-2013» відбудеться 18 травня о 19:00 на вечорі поезії у галереї сучасного мистецтва «Mainstream girls gallery» (м. Київ, вул. Турівська, 31). Протягом цього заходу молоді поети будуть декламувати власні вірші, а гості вечора зможуть насолодитись богемною атмосферою галереї та обрати кращого автора, який отримає цінні подарунки.

24 травня о 19:00 відбудеться музичний вечір «Youth Music Night» в галереї сучасного мистецтва «Mainstream girls gallery». Попередньо відібрані виконавці представлять широкому загалу результати своєї творчості – пісні та музику. Якщо ви полюєте за драйвом, то вам сюди.

Фотовиставка, присвячена Києву та весні, проходитиме 18-28 травня у приміщенні бібліотеки ім. Костомарова Шевченківського району м. Києва. Автори найкращих робіт отримають можливість взяти участь у професійному майстер класі з фотографії у одного з провідних київських фотографів.

Партнерами проекту виступили галерея сучасного мистецтва «Mainstream girls gallery», Шевченківська районна в м. Києві державна адміністрація та бібліотека імені М. Костомарова.

Вхід на всі заходи проекту вільний за умови попередньо реєстрації. Для реєстрації потрібно відправити повідомлення на електронну скриньку [email protected], вказавши ім’я, прізвище і по батькові.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь:

Ольга Гриб, тел.: (093) 730-77-78, e-mail: [email protected]
Діна Марунько, тел.: (096) 737-82-93, e-mail: [email protected]

Інформація надана ВМГО «Молодіжний Європейський Рух»