В Києві пройде благодійна акція DrumSTRONG 2013 15 Травня 2013 13:06

В Києві пройде благодійна акція DrumSTRONG 2013

DrumSTRONG – міжнародний благодійний рух, що з допомогою універсальної мови – ритму етнічних барабанів – об’єднує людей у боротьбі з раком.

Організатори запрошують приєднатися до свята дружби та надії – благодійної акції «Український DrumSTRONG 2013» – що збиратиме кошти на допомогу відділенню дитячої онкології Національного інституту раку.

19 травня о 12:00 ми зберемось у великому барабанному колі і гратимемо, безупинно підтримуючи ритм – символ надії та життя, що не змовкатиме жодної миті упродовж усього фестивалю. До 18:00 всі охочі можуть прийти та приєднатись до барабанного кола, послухати виступи київських гуртів Звучі Дочі, Cloud Jam, GoDoPaTa Kids, потанцювати під звуки живих барабанів.

Одночасно з нами барабани звучатимуть у Токіо, Римі, Найробі, Ванкувері, Лос-Анджелесі – DrumSTRONG об’єднає однодумців по всьому світу, аби нагадати, що не існує чужих проблем і ми сильні, лише тоді коли разом.

Традиційно Український DrumSTRONG пропонує насичену і цікаву програму для дітей, які зможуть не лише досхочу пограти на всіх видах етнічних барабанів, а й взяти участь у майстернях із живопису, виготовлення музичних інструментів та створення пластилінових мультиків!

Початок акції о 12:00, Ліцей №100 (вул. Покровська, 8, Поділ). Вхід – 70 грн., з барабаном – 50 грн., для дітей до 14 років – безкоштовно.

Акція відбувається за підтримки школи етнічних барабанів GoDoPaTa, дитячої студії пластилінової анімації «4 друга», Художньої Майстерні Креативного Мислення, агенції інтернет-комунікацій PRoSMM, Творчого об’єднання «ЯКуба», партнерських компаній BusinessPeople та SMMGroup.

За матеріалами Коментарі. Київ