Гроші для онкохворих дітей збиратимуть на благодійному концерті у Вінниці 22 Травня 2013 12:04

Гроші для онкохворих дітей збиратимуть на благодійному концерті у Вінниці

Вінничан запрошують на благодійний вечір «З любов’ю до Вас», де збиратимуть гроші на лікування онкохворих дітей. Пройде концерт 15 червня у Вінницькому музично-драматичному театрі ім. М.Садовського. Для гостей виступатиме Василь Лазарович – оксамитовий бас-баритон України. На благодійному вечорі збиратимуть гроші для хворих діток, а також проведуть аукціон – продаватимуть картину, яку спеціально намалювала художниця студії «Акварель» Валерія Савицька.
Вже четвертий рік поспіль ініціатор таких зборів грошей дизайнер Ольга Родченко.

– Ми бажаємо об’єднати всіх та допомогти онкохворим дітям Вінниччини, – говорить Ольга Радченко. – Всі кошти, які збиратимуть під час благодійного вечора потратять на хіміотерапію пацієнтів дитячої обласної лікарні.

За словами заступника головного лікаря по медичній частині ВОДКЛ Оксани Моравської, зараз на диспансерому обліку у обласній дитячій клінічній лікарні знаходиться 221 дитина, яка має проблему онкозахворювання та потребує якісного лікування. З них – 106  дітей на обліку більше п’яти років. Держава не може повністю забезпечити необхідні лікувальні хіміопрепарати, хіміотерапію та супроводжуючу терапію хворим дітям, тому ці кошти вкрай необхідні.

– Зібрані на вечорі гроші публічно перераховуватимуть на банківський рахунок дитячої лікарні наступного дня, 16 червня. Всі бажаючі можуть бути присутні, – каже організатор.

Квитки на благодійний вечір можна придбати у касі драматичного театру ім. М.Садовського, також можна звертатися до партнера акції, голови ГО «Розвиток. Розвиток» Ірини Борзової за телефоном (067) 765-50-25. Вартість квитків від 60 до 120 гривень.

Джерело: ВінницяОК