Понад 13 тисяч чоловік взяли участь в благодійному «Пробігу під каштанами» 27 Травня 2013 11:09

Понад 13 тисяч чоловік взяли участь в благодійному «Пробігу під каштанами»

26 травня 2013 року в Києві відбулася спортивно-благодійна акція «Пробіг під каштанами». Загалом у пробігу взяли участь понад 13 тисяч киян та гостей міста.

Переможницею у жіночій номінації стала Валерія Зиненко з м. Лубни Полтавської області, яка пробігла дистанцію з результатом 16 хв. 49 сек. Друге та третє місце отримали відповідно Сніжана Рибак та Людмила Даниліна з результатом 17 хв. 10 сек. та 17 хв. 21 сек.

Серед чоловіків перемогу здобув Олександр Жулинський з результатом 10 хв. 08 сек. Друге та трете місце посіли Руслан Печников та Олексій Гончар, який, до слова, теж є жителем Лубен.

Дистанція пробігу становила 5 км за маршрутом Майдан Незалежності – вул. Хрещатик – Бессарабська площа – вул. Велика Васильківська (Червоноармійська) – площа Льва Толстого – вул. Велика Васильківська (Червоноармійська) – вул. Димитрова і у зворотному напрямі до фінішу на Майдан Незалежності.

Також у пробігу взяли участь спортсмени на колясках. Для них був обраний скорочений маршрут: Майдан Незалежності – вул. Хрещатик – до вул. Прорізної і у зворотному напрямку до Майдану Незалежності.

Крім того, спеціально для дітей була відкрита дитяча номінація та номінація «забіг в ходунках». Наймолодшому учаснику пробігу виповнилось лише 1,5 місяці.

Асоціація благодійників України цього року виступила партнером «Пробігу під каштанами». Учасники забігу отримали від Асоціації у подарунок книжки.

За матеріалами УНН, фото УНН. Більше фото – http://www.unn.com.ua/uk/news/1216267-v-kiyevi-vidbulas-aktsiya-probig-pid-kashtanami-dopomovneno-foto