21-й «Пробіг під каштанами» підводить підсумки 30 Травня 2013 12:57

У вівторок, 4 червня, об 11:30 у конференц-залі Науково-практичного Центру дитячої кардіології і кардіохірургії МОЗ України (вул. Чорновола 28/1, 4-й поверх) відбудеться прес-конференція, присвячена підсумкам 21-го спортивно-благодійного «Пробігу під каштанами».

21-й «Пробіг під каштанами», який пройшов 26 травня 2013 року на Майдані Незалежності, встановив рекорд командної та онлайн-реєстрації.

Під час заходу відбудеться врочиста передача символічного чека адресатові допомоги «Пробігу під каштанами» – Науково-практичному центру дитячої кардіології і кардіохірургії МОЗ України. Що буде придбано на ці кошти – у ході прес-конференції озвучить Володимира Жовнір, головний лікар Центру.

«У 1993 році в першому «Пробігу під каштанами» взяло участь 150 бігунів, – говорить Ірина Кузнєцова, ініціатор і протягом 21 року організатор «Пробігу під каштанами», Президент БФ «Пробіг під каштанами». – Мені видається знаковим, що через 20 років у Пробігу взяли участь понад 150 команд. Це величезний крок вперед у популяризації нашої місії та цілей, і це те, чим ми пишаємося. Завдяки командній участі стількох компаній, внеску кожної людини, які вийшли на Майдан 26 травня, Центр дитячої кардіології і кардіохірургії цього року зможе отримати обладнання на рекордну суму».

Організатори запрошують всіх партнерів, представників усіх команд-учасниць Пробігу-2013 разом передати символічний чек Центру і розділити радість спільного успіху на прес-конференції 4 червня. Також традиційно у цей день будуть вручені дипломи-подяки усім партнерам і командам Пробігу-2013.

Докладна інформація і реєстрація учасників прес-конференції за тел.: (044) 383-23-67, e-mail: [email protected]. Контактна особа – Юлія Черевко.

Інформація надана БФ «Пробіг під каштанами»