Клієнти ПриватБанку перерахували понад 700 тисяч гривень на придбання обладнання для порятунку недоношених немовлят 3 Червня 2013 21:07

За півтора місяця всеукраїнської акції «Заради життя!» клієнти ПриватБанку перерахували понад 700 тис. грн на придбання найнеобхіднішого обладнання, з допомогою якого рятуватимуть життя немовлятам, що народилися раніше строку.
Як повідомили в банку, всього за час акції планують передати міським лікарням сучасне обладнання на суму більше 1 млн грн.

«Це найсучасніше медичне обладнання, яке може допомогти врятувати щороку сотні дитячих життів, – каже голова правління ПриватБанку Олександр Дубілет. – В рамках акції, за яку проголосували клієнти, банк не лише організовує збір коштів, а й забезпечує повний контроль за використанням коштів, проведенням тендеру, закупівлею, доставкою та роботою обладнання».

З допомогою нового благодійного проекту фінустанови, партнером якого стала Дніпропетровська благодійна організація «Сяяння райдуги», дитячі лікарні отримають обладнання, без якого нині неможливо забезпечувати виживання недоношених немовлят. Це насамперед шприцеві перфузори, реанімаційні столи для новонароджених, системи для неінвазивної вентиляції легенів тощо.

Благодійний внесок у програму з порятунку новонароджених дітей «Заради життя!» можна зробити в будь-якому банкоматі ПриватБанку на території всієї України. Підтримка доброї справи потребує лише кількох натискань клавіш банкомату – необхідно лише обрати суму пожертви і підтвердити перерахування коштів. Мінімальна сума пожертвувань необмежена.

Благодійна програма ПриватБанку «Допомагати легко!» діє з 2010 року і дає можливість клієнтам банку брати участь у благодійних проектах, метою яких є допомога дітям-сиротам, тяжкохворим дітям, і цільових проектах, спрямованих на підтримку постраждалих від стихійних лих і катастроф. Зробити свій внесок у добру справу можна, перерахувавши пожертву в банкоматах банку або надіславши на благодійність дрібну решту у відділеннях банку (до 1 грн). У рамках програми «Допомагати легко!» вже зібрано 8 млн 136 тис. грн для дитячих будинків та понад 4,5 млн. грн на цільові благодійні програми.

Всі операції в рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій, а інформація про кожне зарахування та подальше використання коштів розміщена на сайті www.blago.privatbank.ua

Джерело: Тиждень.ua