У Рівному красою рятуватимуть життя онкохворих діток 3 Червня 2013 21:14

6 червня у Рівному в клубі «Le Chalet» (вул. Відінська, 39а) відбудеться Благодійний вечір «Краса врятує життя», присвячений Дню захисту дітей, організований Студією краси «Lucky» та Фундацією імені князів-благодійників Острозьких.

Найкращі майстри перукарського мистецтва, візажу, нігтьового сервісу, стилісти, а також дизайнери модного одягу візьмуть участь у «Тренд-шоу літо-2013». У ході Шоу-програми буде проведений благодійний аукціон, безпрограшна благодійна лотерея.

Зібрані з не менше 250 учасників кошти будуть спрямовані на порятунок життя і здоров’я дітей із малозабезпечених родин, які лікуються у клініках Рівного й області. У тому числі для онкогематологічного відділення Рівненської обласної дитячої лікарні, як допомога для лікування малозабезпечених онкохворих дітей. Таким чином митці краси та вроди, а також спонсори і учасники події підтримають своїми внесками національну благодійну кампанію «Банк добрих справ», ініційовану «Укргазбанком».

Організатори запрошують ділових та творчих людей взяти участь, як партнерів, фінансових та інформаційних спонсорів у проведенні Благодійного вечора «Краса врятує життя». А також всіх небайдужих людей просять взяти активну участь у цьому непересічному видовищному і доброчинному заході.

Уже сьогодні інформаційними спонсорами стали: телеканали Рівне 1, РТБ, а також Радіо Трек, Радіо Люкс FM, Хіт FM, Радіо Мелодія, рекламно-продюсерський центр ТЕРРАУ, журнал «Вісник благодійництва».

Джерело: Рівненська газета «ОГО»