Письменники та митці долучились до благочинного розпродажу у Львові 6 Червня 2013 15:40

8 червня у місті Лева відбудеться грандіозний благочинний розпродаж від «Майстерні Добрих Справ». Протягом травня її активісти збирали найцікавіші речі, фішки, аксесуари, раритети та реліквії від шанованих українців, які мають великі та щирі серця.

Мета так званого гаражного розпродажу допомогти спільноті взаємодопомоги «Оселя» зібрати кошти, аби щотижня реалізовувати роздачу їжі біля Порохової вежі (близько 100 людям), а також підтримати діяльність та функціонування соціального гуртожитку для малозабезпечених людей і сиріт, які у силу різних обставин не мають власного житла.

До благодійної акції вже долучилися відомі письменники, артисти, науковці, журналісти, комерційні та громадські організації зі Львова, Києва та Одеси (Ю. Андрухович, Т. Прохасько, Гич Оркестр, Ю. Іздрик, Джамала, В. Олейник, О. Герасим’юк, М. Бурмака, П. Табаков, О. Коваль, Г. Вдовиченко, А. Курков, І. Карпа, І. Роздобудько, Л. Денисенко, В. Бєглов та радіо «Львівська хвиля», театр ім. Л. Курбаса, арт-студія «Аґрафка», ТРК «Люкс», МО «Дзига» та багато інших). Протягом розпродажу усі добрі люди зможуть не лише придбати – віддати, але й напитися кави, послухати добру музику та зав’язати нові, важливі знайомства.

А на самому розпродажі буде до чого прицінитися: від дисків з автографами до антикварних буфетів, від радянських кедів до працюючих грамофонів, від весільних сервізів до плетених шаликів. Або ж просто прийти і підібрати щось ексклюзивне для себе, послухати музичне мантрування курбасівців, загалом побувати в місці, де генерується Добро! Поміж очікуваних ексклюзивів: книга 1870 року (від анонімної благодійниці), від співачки Марії Бурмаки – торба та футболка, від виконавця Вадима Олейника – плащ, кеди, від Андрія Куркова – футболка, ілюстрації до книжок від «Видавництва Старого Лева», мікрофон та картина від гурту «Патриція», ексклюзивна книга польською мовою та ілюстрації від студії «Аграфка», одяг від І.Карпи, ляльки-мотанки від «Лесі+Роми», особиста ракетка від Павла Табакова, ексклюзивне паперове видання «Антологія Українського Самвидаву» від В. Бєглова, сувеніри, вази та книги Ю. Іздрика, картини та ексклюзиви від Ю. Андруховича та Т.Прохаська, годинник від О. Божика, а також багато несподіванок від МО «Дзига», театру ім. Л.Курбаса, Гич Оркестру, Йорого Клоца та багатьох інших.

Джерело: Громадський Простір