У Житомирі відбувся благодійний концерт «Я хочу жити» 21 Червня 2013 11:24

Благодійну акцію на підтримку Наталії Бєлічкової влаштували у Житомирському палаці культури. Впродовж багатьох років жінка працює директором комунального підприємства «Обрядове» і влаштовує свята для молодят. Цього разу її друзі влаштували концерт «Я хочу жити», щоб зібрати гроші і спільними зусиллями подолати хворобу.

«Поставили їй діагноз рак молочної залози. Три роки вона успішно боролася з тою хворобою, як нам здавалося, витратила близько ста тисяч гривень на 15 хіміотерапій, було дві операції, були дві променевих терапії, загалом, вона досить багато пережила, але в даному випадку, сталося так, що вона стоїть на грані жити чи не жити», – розповіла Ольга Хмельницька, організатор благодійної акції.

Телевізійна команда КВН «Дівчата з Житомира» також долучилася до акції.

«Інакше ми вчинити не можемо, тому що Наталя є нашою подругою особисто, ми її дуже цінуємо і поважаємо. І ми віримо, що вона переможе», – розповіла лідер команди «Дівчата з Житомира» Марина Поплавська.

Збір коштів буде продовжуватись і надалі. Бажаючі надати фінансову допомогу можуть надіслати свої кошти на картку Приватбанку 6762 4620 5350 2644 на ім’я Бєлічкової Наталі Олександрівни.

Джерело: Житомир.info