У Львові стартувала довгострокова благодійна акція допомоги Українському товариству сліпих 27 Червня 2013 13:47

Благодійна організація «Шлях до майбутнього» розпочинає довгострокову благодійну акцію по збору аудіо-матеріалів, аудіотехніки та тифлозасобів для Львівської обласної організації Українське товариство сліпих УТОС.

Усі речі будуть передані до Львівської обласної організації «Українське товариство сліпих УТОС», яка, у свою чергу, адресно передасть незрячим Львівської області та Львова.

Організатори запрошують долучитися до акції компанії – виробники комп’ютерної техніки та тифлозасобів, музичні студії звукозапису та акторів і музикантів, які записують аудіокниги або можуть надати свої аудіотвори безкоштовно.

Не будьте байдужими до людей для яких світло – це лише звук і дотик!

Для Львівської обласної організації Українське товариство сліпих УТОС благодійна організація «Шлях до майбутнього» збирає наступне:

  • аудіокниги на цифрових носіях (CD, DVD, MP3 чи інших цифрових носіях із можливістю створення копій через комп’ютер та ін.);
  • комп’ютери (нові або вживані не більше 5 років);
  • комп’ютерні тифлотехнології (засоби для озвучування інформації та засоби рельєфно-крапкового виведення комп’ютерної інформації, у вигляді доступному для зчитування за допомогою дотику);
  • аудіо-техніка (програвачі CD, DVD, MP3, MP3-плеєри, тощо);
  • тифлозасоби для орієнтування або спілкування чи відтворення інформації (спеціалізовані пристрої поводирі, тростини, тощо).

Тифлозасоби та техніка може бути як нова, так і вживана.

Адреси збору речей для незрячих

У Києві:

Благодійна організація «Шлях до майбутнього»: вул. Щорса, 3, оф. 33 (вхід з двору), тел.: (063) 567-50-50 (Богдан), (093) 756-12-10 (Денис).

У Львові:

Львівська обласна організація «Українське товариство сліпих УТОС»: вул. Січових Стрільців, 5 (вхід з двору), тел.: (067) 377-13-09, (093) 66-55-977 (пані Люба).

Якщо ви бажаєте підтримати акцію своєму місті, звертайтесь за адресою [email protected].

Джерело: Громадський простір