6-7 липня благодійна листівка «збиратиме» кошти для арт-терапії пацієнтів кращої дитячої лікарні України! 5 Липня 2013 19:59

6-7 липня благодійна листівка «збиратиме» кошти для арт-терапії пацієнтів кращої дитячої лікарні України!

Протягом 2-х днів (6-7 липня 2013 року), під час Х Міжнародного Етнічного фестивалю «Країна Мрій», відбудеться збір коштів для проведення арт-терапії дітей, які лікуються у відділенні неврології Київської дитячої клінічної лікарні №1.

Збір благодійних коштів проходитиме у межах реалізації соціального проекту «Відродження української поштової листівки» Міжнародного благодійного фонду «Здоров’я українського народу».

На думку організаторів акції та колективу Київської дитячої клінічної лікарні №1, підняти настій хворим дітям, які, як ніхто інший, потребують позитивних емоцій, допоможуть розмальовки, кольорові олівці та фломастери. Ці прості, на перший погляд, канцелярські товари, гарно відволікають малюків від сірих лікарняних буднів, а також допомагають на деякий час забути про біль.

Саме тому на зібрані кошти Міжнародний благодійний фонд «Здоров’я українського народу» придбає якнайбільше розмальовок, кольорових олівців та фломастерів, які й будуть передані адміністрації Київської дитячої клінічної лікарні №1 для проведення арт-терапії з маленькими пацієнтами.

Зробити благодійну пожертву зможе кожен, кому небайдуже самопочуття та настрій дітей, які понад усе на світі хочуть одужати.

Для цього Вам необхідно завітати до 44-го намету на Книжковому ярмарку, що по дорозі від Музею Івана Гончара до Співочого поля. Там ви зможете зробити благодійний внесок до скриньки збору коштів на добру справу та отримати в подарунок календарик-закладку в книгу та благодійну листівку в знак подяки за добру справу.

Будемо раді Вас бачити біля 44-го намету на Книжковому ярмарку «Країни мрій»!

Джерело: МБФ «Здоров’я українського народу»