Вітаємо членів Асоціації благодійників України – учасників і лідерів «Національного рейтингу благодійників 2012»! 8 Липня 2013 11:59

5 липня 2013 року в Києві оголосили результати «Національного рейтингу благодійників 2012». У рейтингу, який є спільною ініціативою Громадської організації «Соціально відповідальне суспільство», Українського форуму благодійників у партнерстві з журналом «Hallmarker», взяли участь 59 організацій, компаній і фізичних осіб. Опитування проводилося у квітні 2013 року.

У рейтингу взяли участь організації – члени Асоціації благодійників України: Хмельницький благодійний фонд «Хесед Бешт», Всеукраїнський благодійний фонд «Соціальне Партнерство», Міжнародний благодійний фонд «Здоров’я українського народу», Благодійний фонд «Благомай», Університет банківської справи НБУ. А Фонд «Здоров’я українського народу» став лідером рейтингу зі збільшення благодійного бюджету порівняно із попереднім (у даному випадку 2011-м) роком у підкатегорії «Від 1 до 10 мільйонів гривень».

Асоціація благодійників України щиро вітає організації, які взяли участь у рейтингу і стали його лідерами. Бажаємо успіхів і натхнення на добрі справи!