Ящики морозива і цукерок – в Ужгороді відбувся благодійний концерт 9 Липня 2013 10:50

Ящики морозива і цукерок – в Ужгороді відбувся благодійний концерт

Благодійний концерт-акцію вчора  влаштував в Ужгороді фонд «Нове  покоління». На Театральній площі  весь вечір виступали місцеві  виконавці з вокальними і танцювальними  номерами. А паралельно з концертом глядачі мали змогу купити лотерейний квиток і виграти приз.

Серед подарунків – годинники, сертифікати на мийку авто, у салони краси, кав’ярні, ресторани Ужгорода. Також на сцені розіграли мобільний телефон, а вкінці вечора – 5 квитків на концерт «Скорпіонс» у Києві.

Впродовж всього вечора дітлахів і  їх батьків розважали ще й конкурсами: маленьким, наприклад, пропонували назвати добрих казкових героїв, розказати віршика чи заспівати. А для дорослих завдання було дещо складнішим – вони мали назвати синоніми до слова «благодійність».

Сюрпризи на цьому не закінчилися. Дітей під сценою пригощали морозивом та цукерками, а для молоді ввечері влаштували фаєр-шоу та дискотеку.

Гроші, які організатори зібрали  під час вчорашнього заходу підуть на благодійність. Суму поки що ніхто  не знає, але організатори пообіцяли, що скоро про це повідомлять.

Джерело: 7dniv.info