Соціальний проект «Добро робити легко» 24 Липня 2013 15:48

Соціальний проект «Добро робити легко»

З 18 липня по 20 вересня 2013 року Житомирська обласна молодіжна громадська організація «ХХІ покоління» впроваджує цьогорічний проект «Добро робити легко», який вже став за два роки відомим не лише на території міста Житомира, а в інших містах області.

Головна мета нашої соціальної ініціативи «Добро робити легко» – збір від усіх небайдужих жителів міста Житомира і України та колективів цільової допомоги (памперсів, рідкого мила, звичайного мила, прального порошку, вологих серветок, дитячого одягу) для Житомирського обласного спеціалізованого будинку дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишилися без піклування батьків. Вихованцями закладу на сьогодні є 123 дитини віком до 4 років.

Приємно відзначити, що впродовж 2011-2012 років участь у благодійному проекті «Добро робити легко» взяли понад 40 тисяч осіб. Спільними зусиллями громади міста Житомира за 2 роки ми зібрали та передали дитячому будинку близько 11 тисяч памперсів, 200 літрів рідкого мила, інші засоби гігієни. Це свідчить про високий рівень довіри людей до проекту «Добро робити легко».

Подарунки (памперси усіх розмірів, рідке мило, звичайне мило, пральні порошки, вологі серветки, дитячий одяг) прийматимуться з 22 липня 2013 року по 20 вересня 2013 року за адресою: місто Житомир, майдан імені С.П. Корольова, 2, кабінет 204.

Дуже сподіваємось, що надалі соціальна активність громади міста Житомира, Житомирської області та України лише збільшуватиметься, адже наша спільна постійна допомога дитячому будинку є необхідною ще по тій причині, що забезпеченість бюджетними коштами на ці цілі є обмеженою. До благодійної діяльності запрошуємо колективи підприємств, суб’єктів господарювання.

До участі у міжрегіональній співпраці запрошуються усі небайдужі громадські організації, благодійні фонди, підприємства України. Житомирська обласна молодіжна громадська організація «ХХІ покоління» відкрита до співпраці.

Джерело: Громадський простір