В ОАЕ пляшку звичайної води продали на благодійному аукціоні майже за 3 тисячі доларів 2 Серпня 2013 12:43

В ОАЕ пляшку звичайної води продали на благодійному аукціоні майже за 3 тисячі доларів

Бізнесмен з Дубая купив з аукціону 1,5-літрову пляшку звичайної води за 10 тис. дирхамів (2,7 тис. дол), аби допомогти зібрати кошти на благодійність. Про це пише газета Khaleej Times.

«Голова правління маркетингової і консалтингової компанії Ecocube став переможцем онлайн-аукціону, який засвідчив початок партнерства між благодійною організацією Dubai Cares і компанією з виробництва і продажу питної води Masafi заради забезпечення якісної початкової освіти для дітей у країнах, що розвиваються. Тоні Юссеф переплатив за пляшку майже 6 тис. разів, але він задоволений своєю покупкою», – йдеться у повідомленні.

У магазинах ОАЕ аналогічна пляшка води коштує близько 1,75 дирхама (приблизно 0,5 дол).

«Не знаю, чи смакуватиме вода за 10 тис. дирхамів якось інакше», – пожартував бізнесмен. На його думку, це одна з найбільш коштовних пляшок води, що була будь-коли продана у світі. Один ковток (приблизно 30 мл) з пляшки, придбаної Тоні Юссефом, коштуватиме близько 200 дирхамів (близько 55 доларів). Бізнесмен планує при нагоді пригостити коштовною водою працівників своєї компанії.

«Ми в Дубаї маємо розваги, їжу, напої, чисту воду, безпеку і добрі школи. Проте є місця у світі, де цього не вистачає. Тому це дуже добре, коли люди підтримують благодійні акції», – сказав Тоні Юссеф.

Джерело: УКРІНФОРМ