У Києві відбувся благодійний ярмарок «Ланцюжок доброти» 29 Серпня 2013 14:39

Захід був організований для того, щоб підготувати до школи дітей-сиріт, дітей з малозабезпечених сімей та дітей у складних життєвих обставинах.

Соціальний проект «Хочу Жити! Дружити! Радіти!», створений на громадській платформі «MoKoLaD» продовжив свою активну благодійну діяльність. 24-26 серпня в Київському зоопарку відбувся наймасштабніший благодійний ярмарок канцелярії «Ланцюжок доброти», організований до дня Знань для дітей-сиріт, дітей з малозабезпечених сімей та дітей у складних життєвих обставинах.

Кожен присутній мав змогу придбати та передати для діток необхідні канцелярські товари та шкільну форму до 1 вересня. Для ефективної адресації допомоги були створені списки канцелярії та шкільної форми. Юні відвідувачі ярмарку мали нагоду взяти участь у майстер-класі з виготовлення орігамі.

В рамках благодійного ярмарку 370 дітей-сиріт із дитячих будинків та дитячих будинків сімейного типу безкоштовно відвідали Київський зоопарк. Завдяки партнеру проекту – першій національній мережі автозаправних комплексів компанії WOG організаторам вдалося забезпечити трансфер такої кількості маленьких відвідувачів. Завдяки всім небайдужим, хто приєднався до «Ланцюжку доброти» та зробив свій внесок у гарну справу вдалося забезпечити канцелярією – 13, шкільною формою – 3 дитячих будинки та соціальні служби Київської області.

Джерело, фото: ТСН